Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твРадвам се на протестите, които

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твРадвам се на протестите, които
Коментари Харесай

Ружа Райчева: Ковид мерките се използват, за да се изземат основни човешки права

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Радвам се на митингите, които обгърнаха Европа, тъй като това е метода. Мисля, че под предтекст, че се вкарват ограничения за наше здраве, се лишават основни човешки права. Така че хората би трябвало да стачкуват и да надигнат глас. Това е комфортен предтекст на управляващите да наложат ограничения, които не са демократични с наше единодушие освен това - да слагаме маски, да се имунизираме колкото пъти ни кажат. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Ружа Райчева.

Аз персонално два пъти съм се ваксинирала, само че какъв е резултата - че имунизационната стратегия е пред срив, ще се изхвърлят ваксини, тъй като хората са комплицирани. Как да схванат и да отсеят истината от лъжата, когато и медиите, и политиците употребяват това. А в този момент е време да се успокоим. Вирус има, би трябвало да го преборим, само че не да обръщаме света заради  него, счита тя. 

Против съм наложителната имунизация. Смятам, че и маските би трябвало да бъдат на непринуден принцип, би трябвало да бъдат отворени границите, тъй като по този начин става радикализацията на обществото, добави тя. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР